Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Camping Het Denneke.

Op onze camping kunt u een grote mate van vrijheid genieten. We hebben voldoende ruimte en ook de rust van de omgeving zullen velen op prijs stellen. Om de leefbaarheid op onze minicamping optimaal te houden is het noodzakelijk om bepaalde regels in acht te nemen. U doet ons een groot genoegen als u en uw tent- en/of caravan, camperbewoners deze regels naleven.

Reservering plaatsen.  Via het online reserveringssysteem kunt u een reservering plaatsen. U kunt hierbij ook direct een voorkeur plaats aangeven. Wij geven binnen 24 uur antwoord via de mail. Met voorkeurs plaatsen zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden, maar zal niet altijd lukken. Wij behouden ons het recht voor om bij een reservering van minder dan 7 dagen deze te kunnen verzetten naar een andere plaats die zo dicht mogelijk bij uw voorkeur uitkomt.

Aankomst en vertrek.   De staanplaatsen zijn op de dag van aankomst toegankelijk vanaf 13:00 uur en u wordt verzocht de staanplaats op de dag van vertrek voor 12:00uur te verlaten. Afwijkende tijd van aankomst of vertrek in overleg met beheerder. Bij vertrek dient u uw staanplaats schoon achter te laten, laat geen vuilniszakken, papier, sigaren- of sigarettenpeuken of andere voorwerpen achter. Wanneer de beheerder niet aanwezig is en u gereserveerd heeft, kunt u telefonisch contact opnemen met de beheerder. 06-17010149/0623187706.

Aansprakelijkheid.   Betreden van het campingterrein het bos en de omgeving rond de vijver is op eigen risico. Aansprakelijkheid voor vernieling, beschadiging, vermissing e.d. van zich op de minicamping bevindende goederen of voor ongevallen van mens of dier aanvaarden wij niet. Voor verzekering van tent of caravan tegen storm, brand, diefstal e.d. dient u zelf zorg te dragen.

RECRON. Op onze camping zijn voor kamperen en voor de huur van de huisjes de RECRON voorwaarden van toepassing.

Afvalwater.   Het betreft het milieu en uw leefomgeving. Gooi het afvalwater dus niet weg in de omgeving van uw tent of caravan, maar breng het naar de chemische stortbak bij het toiletgebouw.

Auto’s.   Auto’s parkeren op de toegewezen parkeerplaatsen. Op gezamenlijke  velden is het niet toegestaan om de auto bij de caravan te zetten. Voorkom geluidsoverlast door onnodig heen en weer te rijden. Het wassen van de auto’s is niet toegestaan.

Betalen.     Betalen doet u op de dag van vertrek altijd in de ochtend tussen 9:00 en 12:00uur ook al blijft u langer. U kunt betalen met pin of contant of overmaken per bank . Heeft u een aanbetaling moeten doen, dan wordt deze niet terugbetaald bij annulering. Aan seizoengasten betalen wij maximaal €1000,- terug bij annulering voor aanvang van het seizoen. Als u tijdens het seizoen vertrekt kan er geen restitutie meer plaatsvinden. 

Elektriciteit.   Om overbelasting van ons elektriciteit netwerk te voorkomen is het gebruik van elektrische kacheltjes niet toegestaan. Ieder plaats heeft zijn eigen 10 Amp aansluiting en een door ons afleesbare kWh-meter. Per 1 januari 2023 worden de gebruikte kwh`s apart berekent per verblijf.

Gasten.   U mag natuurlijk gasten ontvangen, maar ze moeten wel onze campingregels in acht nemen. Tevens vragen wij u het bezoekers tarief met ons af te rekenen.

Huisdieren.    Ze zijn welkom op onze camping. Ze mogen niet vrij rondlopen en alleen opgesloten worden achtergelaten. Uitlaten buiten de camping en wilt u er voor zorgen dat ze geen hinder veroorzaken aan andere campingbewoners en/of buurtbewoners. Volgens de voorschriften van de gemeente dient het uitlaten aangelijnd te gebeuren. De eigenaar is wettelijk aansprakelijk.

Huisvuil.    Ons streven is het milieu zo min mogelijk te belasten en daarom vragen wij u het huisvuil zo goed mogelijk te scheiden. Bij de ingang van de camping is een container voor restafval , hier staan ook containers voor papieren en PMD (plastic, metaal, drankkartons.) en 3 kratten voor glas op kleur. ( graag de papieren / kartonnen dozen zoveel mogelijk plat vouwen.) Het is niet toegestaan om grofvuil (stoelen matrassen dekzeilen etc.) achter te laten.

Onderverhuur.    Onderverhuur van grond, tent of caravan of het gratis ter beschikking stellen van deze aan vrienden of bekenden mag uitsluitend in overleg met de beheerder. Bezoekers die blijven logeren moeten ingeschreven worden en betalen per nacht.

Rusttijd.    De rust op onze camping dient gewaarborgd te zijn tussen 23.00 uur en 08.00 uur. Voorkom lawaai. Besef dat de radio en tv in deze rustige omgeving erg hard kunnen klinken en uw buren kunnen hinderen. Zorg dat niemand last heeft van u en de uwen

Sanitair.   Houdt de toiletten schoon, dit is voor iedereen plezierig. Gooi geen afval (o.a. tampons, maandverband, vezelrijke doekjes) in het toilet. Laat na het gebruik van de wasbakken deze schoon achter.

Vissen.   Vissen is uitsluitend tegen betaling. Geef voor aanvang aan wat u gaat doen op karper/witvis of forelvissen en met hoeveel hengels.

Wifi.    Wifi is gratis beschikbaar.

Verwijdering.   Wanneer u zich herhaald niet aan onze campingregels houdt, kunt u op verzoek van de beheerder van onze camping worden verwijderd.

Tenslotte.   Wij staan u graag bij om het verblijf op onze minicamping zo aangenaam mogelijk te maken. Heeft u klachten dan horen wij het graag; ook staan wij open voor mogelijke verbeteringen.

Ad en Cindy van Genugten/vd Meijden